Magskov - IGEN!?!?

VA FAN!!!
Dumma jäkla skitmage som är urballad igen :(´, tycker jag har vart mer dåliga dagar än bra dagar denna hösten *surar* Ingen matlust och när jag väl äter så får jag strax böta för det genom kramper i magen och yrsel illamående, mina vanliga knep tycks inte funka denna gången heller. Det är lagom kul att vara tvungen att ha bergkoll på toaletterna på jobbet, den måste ligga en en bit ifrån korridorena där alla går och står och babblar.

Nu skulle man ju kunna se positivt på det hela  och då kunde man se det som en gratis bantningskur - men icke, inte ens det funkar. (suck) Visst tappar jag några kilon men vad tusan spelar det för roll när jag mår så uselt att jag inte ens orkar shoppa.  Och klart som korvspad så kommer kilona raskt åter när jag börjar äta igen eftersom det mesta är tappad vätska  ;o)

BLÄÄÄÖÖÖÄÄÄ!

Äh, var bussig och håll en tumme för att det snart är över för denna gången.

Bockar av ett par saker.....

från min "att göra" lista :)
Var på anställningsintervju idag och minsann om jag inte var en av de 200 som valdes ut bland de 1200 sökande  *hi hi*  Det kändes bra, det var väldigt varmt och gosigt i det lilla lilla rummet där jag satt med de 2 intervjuarna. Naturligtvis hade jag valt att ta på mig en ullkofta idag eftersom det var några minus imorse, gissar att jag var röd och fin i ansiktet  :o) 
Har ingen aning om när vi får besked,  men den som lever får se.....eller hur?


Sen kom jag iväg till Carlanderska och ortopeden med min axel och se på sjutton - det är inte psykiskt! Himla skönt att få konstaterat att jag faktiskt har väldigt ont i min axel och inte bara inbillar mig. *ironi*
Han skrev ny remiss till sjukgymnast och gav mig några alternativ att välja imellan. Nu ska jag ringa en dunder sjukgymnast och fjäska och se om hon vill ta sig an mig så att jag kan få hjälp och sen komma igång och träna på friskis igen.


Sen snöar det här ikväll vackra, stora och stilsamma flingor :) Hoppas hoppas att de får ligga kvar en stund. Nu ska jag ge mig ut på kvällspromenad med tungan hängande utanför i hopp om att fånga en och annan flinga. Gör det du med!!

*KRAMAS*

Ja se det snöar.......*trallar*

Nu faller den första snön ute till min och barnens stora förtjusning :) Sen att termometern visar på +0.7 det låtsas vi inte om - nä nä  *skakar på huvudet*

Anton sa just: - Sen kan vi gå ut och sänna på snön och då så blir vi iskall!!! 
Tänker att han inte kan minnas sådär jättemycket från förra året eftersom han bara var 2år då, men det klart det låg ju snö kvar här och där ända fram i mars.

Nu ska vi fixa till oss för att åka på basar på skolan där vi ska köpa barnens pyssel och stå i kiosken en timme. Det blir spännande att se om Anton kommer att stanna kvar i kiosken hos mig eller bestämmer sg för att rymma :)


Vi hörs senare...

0 gradigt ute.......

Brrr......det är rått ute nu, kylan tränger liksom igenom alla kläder.
Men desto mysigare är det att sitta inne och mysa med tända ljus och gott att äta. Grillade revben och lite bröd blev det till middag idag och nu mumsar ungarna glass till Bolibompa. :)

Nu fick jag visst inte skriva mer för nu ska Anton läsa saga för mig.........fast nu bestämde den lille mannen att han inte orkade läsa så jag ville tydligen läsa den istället,  säger han  *ler*

"Hopp i plurret lille Kvack"


Gräsänka :)

Jaha, då var vi bara 4 här hemma i några dagar nu efter som maken, äldsta sonen + ett gäng kompisar är på dreamhack i Jönköping.  www.dreamhack.se
De har säkert skitskojigt och kommer vara totalslut när de kommer hem :O)      (rätt åt dem)
 
JAg tänkte ta med mig de kvarvarande barnen på Jul på Liseberg eller Universeum, så himla mysigt bägge delarna. www.liseberg.se  www.universeum.se 
Ett ganska behagligt sätt att spendera några timmar tillsammans med barnen utan att behöva oroa sig för att de ska pilla sönder nått eller springa ut  gatan :)


Är det förresten någon som såg vart kylan tog vägen? Här blåser och regnar det som tusan men den vackra rimfrosten och de fina rosorna på kinderna efter en stunds utelek är ju borta. Tusan också!!!


By the Way.....

Vill ni veta nått kul så kolla här:

http://www.rignell-zander.se/Oscar/julex.html




Andra tider

Förändringens vindar blåser minsann här i höst, mitt jobb kommer att outsourcas och jag har ingen aning om vart jag kommer att jobba efter jul.  Det finns just nu 3 alternativa vägar för mig att gå:

1. Företaget som tar över driften anställer mig
2. Kommunen behåller oss i nån form av projektgrupp där vi kanske slutar som snöskottare (?)
3. Det går bra på anställningsintervjn jag ska på den 28:e........ (manligt vuxendagis) *asg*

Skämt åsido så går jag faktiskt omkring och har sorg, en vemodig ledsen klump i magen som varvas med ilska över att vi inte får någon information om framtiden. Tycker verkligen inte det är för mycket begärt att få veta vad jag ska göra om ca 1,5 månad.

Jag vill inte lämna min arbetsplats, inte på detta sättet....blir liksom bortkörd, petad,utmanövrerad rätt av och har ingenting att säga till om. Det är min skola!  Mina användare, mina installationer och mina elever som jag är med och tampas med på alla möjliga och omöjliga sätt.
- Nu när vi går mot jul så kommer hela tiden tankar på att det är sista gången jag går in i personalrummet på vid 10 rasten och underbara fröken B har pyntat med juldukar, julkuddar och fina tända ljus. Det doftar gott av glögg och pepparkakor som underbara fröken B eller någon annan goding har fixat fram för att de tyckte vi behövde lite mys :o) 

Jag vet inte vart  jag ska ansöka om ledighet för vår Lanzarote resa? Vem kommer liksom vara min chef i Januari?


Hualigen...många tankar blir det.



RSS 2.0