Godkväll

Den jäkla axeln gör ont nu igen och jag fick nästan panik imorse när jag fick kramp i axeln igen, såg genast hur hösten skulle se ut med värk, yrsel, domnande fingrar och sömnsvårigheter så jag har faktiskt ringt och fått en läkartid, känner att det är sista chansen på nått vis.

Jag gjorde ju en nack/skulder röntgen i sommras och den vara bara en i raden av behandlingar/undersökningar jag gjort. Läkaren skickar mig till sjukgymnasten som efter 5-6ggr skickar mig till osteopaten som till slut tyckte att jag skulle träna andra kroppsdelar och försöka glömma att skuldran värker? *asg*
Det som finns kvar att göra är en magnetröntgen och det vet jag inte om jag har lust med - verkar läskigt.

Så när man har ett jobb som just nu blir mer och mer likt en vaktmästares så undrar man ju hur  det ska gå. Jag har tex 22 stöldskyddsboxar som ska skruvas fast under skrivborden och sen ska jag baxa in datorerna där. Inte alls vad min axel/nacke kommer må bra av och så är man ju så plikttrogen att man går till jobbet och gör det man ska för hur fasen ska det gå annars????  Frågan är väl om det är värt det och vad gör jag fram tills jag varit hos doktorn?

Uj Uj...förlåt att jag gnäller och klagar idag.

KRAM!

Augusti....

är slut och snart ÄR hösten här på riktigt. Det är ju fortvarande väldigt varmt och skönt ute, kvällarna är ju lite svalare men det är ju bara skönt. Snart är det dags att skicka in ansökningarna till lärarutbildningen, gud vad spännande.

Vi kollar också på moppar för fullt här hemma nu eftersom det är 2 stycken som ska ha moppe i oktober. Honda mt5 är det som hägrar tydligen, himla bra för de finns ju att få tag på till rimligt pris *S*

Kika in på Lorenssons fotoblogg för lite goa augustibilder :)

Ha det så gott!

Imorgon är det fredag :)

och därmed min lediga dag, hoppas att lilleman vill vara hemma med mamma imorgon.
Tror vi ska städa lite, slappa massvis och käka lunch på McDonalds, låter väl bra va?

Japp, Karina jag cyklar (1 mil igår på 23min) jag har inte ett dugg ont i rumpan....cyklar jag för lite då kanske... e det lag på ont i rumpan tro?

Nu ska jag spela CSI på min dator, riktigt roligt faktiskt men frustrerande när man kör fast på G av en missad ledtråd *S*

Ha det bra vänner!

Åhhh...vad jag ska cykla nu :)

Köpte ju en motionsscykel av en internet bekant, ett nerköp för den väsnas och jag vill cykla framför tv.n,  drivremmen gick av det första den gjorde men den e fixad nu  *S*

Idag så var vi på Sportson och beställde en ny cykel till Sebbe som vuxit ur sin 24', en 21 växlad röd och kromad cykel blev det - himla fin!
Sen hade de ju motionscyklar i olika prisklasser och jag fastnade för en i mellanklassen och fick maken att testa den *listigt* så nu har jag en sprillans ny motionscykel här hemma. :)

Har precis testat den i 10 minuter och blir inte riktigt klok på det där med pulsvärdet? Vad är normal vilopuls och vart bör man ligga under träning för att vara mest effektiv?

18781-133


Nummer 2 från vänster är min raring..... min springare..... eller nått.

By the way....
Är det någon som vill ha en fullt fungerande men lite ryckig och brötig motionscykel med dator så är det bara att säga till och komma och hämta den :)


Vad gjorde vi mer då på det ljuva 80talet?

Om vi flyttar oss ett par år framåt så hamnar vi på centralens restaurang, Martini hette den visst  :o)
Där blev vi också stammisar och hade mycket roligt. Även där var vi något för unga men det bekymrade inte oss ett enda dugg. Min moster med sambo festade på samma ställe med sina polare, himla praktiskt med någon som kunde handla förfest dricka och sponsra med stålar när kassan var skral.

Centralen var ett typiskt stammishak där samma människor påträffades i baren varje helg och ölgubbarna och tanterna var många. När det dök upp nått nytt var det himla spännande. En annan sak som var spännande var att en av mosterns kompisar hade epilepsi och rätt var det var så tuppade hon av i ett Ep anfall pga spriten hon druckit. När man såg folk samlade runt något på golvet var det lätt att sätta en peng på att det var hon som tuppat av igen. Stackare kan man tycka men det kändes inte särskillt synd om henne med tanke på att hon var en kvinna på 30år som inte lärt sig sina gränser vad det gällde spriten. Okey, det är bra att tänja på gränserna ibland för annars vet man ju inte om de flyttats.... men inte varje helg, eller?

En annan spännande sak var en halvknäpp "kompis" som tyckte det var roligt att knö sig fram i baren precis som om hon skulle beställa. Sen stod hon där och smajlade och tjötade med folk, när bartendern ställde någons öl på disken så tog hon den helt fräckt och gick och ingen fattade nått? - Öh, bartendern...vart e min öl? hördes ofta när hon hängt i baren och om hon blev ertappad blev hon ruskigt förolämpad för den där ölen hade ju minsann bara stått där på baren utan ägare  *S*

En dag skulle belöningen för alla helger komma och jag skulle få V.I.P kort  - WOW... stort!
Men återigen var det åldern och spontanitet (handla utan att tänka) som satte p för det. När vakten skulle plocka fram mitt kort så hittade han det inte först på namnet så jag skulle hjälpa till och rabblade ivrigt upp mitt födelsenummer - Tjiiii fick jag för nu var jag ju för ung igen och det bidde inget vipkort och de följande helgerna var det inte lika lätt att glida in där  :o) 

Det kommer mera......


Long time no see.... *S*

sa vi i tjejgänget alltid när vi sågs när jag var 14-15år och stenhård hårdrockstjej - *S*

Jag såg ganska mogen ut när jag var tonåring och kom lätt in på klubbar i stan där åldersgränsen var både 18 och 20år när mamma och pappa trodde jag var på disco på den lokala fritidsgården.  Vi hängde alltid på ett hårdrockshak där olika Göteborgsband spelade och de spännande, äldre, långhåriga, nitbältade och bandspelande  killarna hängde på helgerna. Vi var stammisar och gled ofta sofistikerat förbi kön, åldersgränsen var 18 för tjejer och 20 för killar och jag var 15 år.

Vi hade skitskoj där, det var en 30min promenad hemifrån en  lagom sträcka att nyktra till på. En helg var vi där som vanligt och var lite onyktra och jag glömde min plånbok inne på toan. Jag gick snabbt som tusan till baren och frågade om de fått in en plånbok där? - Jajamensann, sa killen i baren.... - Kan du säga ditt födelsenummer? - jaha då, 710714......ehhh - OJ!  sa jag när jag insåg att jag som borde vara 18år stod och rabblade upp mitt födelseår som var ca 3år fel.
- Jaha, sa han...det här var ju inte så bra, vad gör vi nu?  Jag log mitt vackraste leende och sa att jag stannade förstås där annars skulle de ju sakna mig så och jag lovade att jag inte skulle köpa öl där mer och det gick de med på??? 
Jag drack inga öl där inne på många månader men däremot så tog jag en hel del turer ut för att ta "luft". Ibland kom "fältarna" dit för att kolla så inga minderåriga var där men då gömde man sig bara så länge de var där. 

TÄNK! om mina ungar skulle göra så, det gnälls lite här över att de har stränga föräldrar och hårda regler bara för att de alltid måste tala om vart de ska + vi hämtar dem om de ska iväg på nått sent. Jag har hört D's kompisar säga: - men hallå, du e snart 15 år din mamma måste släppa dig lite.  NÄPP! det måste hon inte alls så länge jag vet att de ständigt hittarpå en massa skit och de får göra saker det är bara det att de ska prata med oss om det innan, sådet så! :)
Sorry kidsen, vi är för unga och vet en del om hur det går till "out there"

Eller vad säger ni?


18781-132

ShotgunMessias *fniss*

Me&i kickoff imorgon :)

imorgon ska jag på kickoff för höstens fina meandi kollektion  - spännande!
Grundarna av meandi och en massa säljare från runt om i sverige ska träffas och umgås, inspirera och inspireras hoppas jag.  Ska bli så skojigt att träffa andra säljare och träffa Nina från Sandviken *S*

Jag har ju naturligtvis fått ont i magen, INTE magvirusetsom härjar i HighChaparall men väl så jobbigt ändå :(  Är ju sällan det håller i mer än en dag men jag är nu inne på dag 2 så vi får verkligen hoppas att det är över tills ikväll.

♥ Kram i buntar till alla och envar  ♥

Välkommen tillbaks underbara sol!


Regn regn regn...

har vi här, små uppehåll imellan och sen fullt ös igen :) Jag funderar på om det kan bli lite svamp i skogen om ett par veckor nu då ?  Hoppas ändå att björnbären mognar på landet, det var så mycket omogna bär som väntar på att mogna. *mums* Mina egna bär har jag tyvärr inte plockat av i år heller, vad tusan gör man med krusbären? Vinbären kan jag ju koka saft på...om nån plockar av dem vill säga.

Nu ska jag ut med jycken!

RSS 2.0