Sweeney Todd - the demon Barber :)

Ikväll har vi varit på operan :)

image271

Det började med att vi var några på jobbet som kände behov att gå ut och snacka lite (skit?) och avreagera oss lite i varandras sällskap. Vi bestämde att ett bra sätt var att tillsätta lite alkohol och en uteservering och i tordags skulle det ske  *ler*  Men så fick ju en förhinder och vi andra ville inte vara utan en sån toppentjej så vi skulle boka nytt tillfälle.  Då kom hon med förhinder med ett förslag om biljetter till operan ikväll istället - Jiiipiii!!!!

Som sagt så kollade vi på Sweeney Todd och jisses vad den var bra :)
Jag såg ju filmen i tisdags och det hjälpte verkligen till lite eftersom det ibland är svårt att höra vad de säger/sjunger.  Kvällens föreställning slog ju såklart filmen men den är också underbar.... jag älskar Tim Burtons filmer.

Imorgon är det fotboll för lilleman igen och efter det är det 85års kalas för lilla mormor :)

överraskad, mys och rumsarrest

image268
när jag kom hem ifrån jobbet fick jag 8 långskaftade rosor - överraskad!

image269
min  man - mys!


image270
rumsarrest - för barnen :)

Fotbollskillen

Anton ska gå sommar fotbollsskola om några veckor, han längtar som en tok. Härom dagen ringde tjejen som är ansvarig och undrade en sak och när vi pratar så frågar hon om han inte vill komma och träna med 02:orna? Jotack! sa vi eftersom Anton ju väntat sen han var typ bebis på att få spela fotboll och alltid springer med en boll framför fötterna när han är ute. Idag var det då äntligen dags för premiären i fotbollslag :)

Det gick strålande och han lyssnade duktigt, dribblade bort alla andra och gjorde två mål men passa var inget roligt för då "får ju jag inte sparka på bollen" .

Jag hade lovat honom fotbolls strumpor så vi åkte och handlade direkt efter träningen.  Det fanns bara förstora strumpor i fel färg och jag tyckte vi kunde vänta tills en annan gång då men se det gick inte utan stora tårar rullade nedför fotbollspelarens kinder. Tillslut fick det iallafall bli ett par vita 3 storlekar förstora som i skrivandets stund suttit på sen kl 10.30 i förmiddags :)

image264
Stolt kille med fotbollströja och nya strumpor....

image265

RSS 2.0