När första ljuset brinner.........

står julens dörr på glänt då gläds vi åter alla att fira få advent.

Japp, snart är det 1:a advent och jag fick precis hjälp med att sätta upp gardinstången i köket. Nya julgardiner har jag köpt men de rackarna är 3m långa och jag behöver bara ca 120cm :) så en längd hade räckt. Det är såna där paneler men jag kan inte ha dem långa för då kommer lillkatten garanterat ta den vägen upp i fönstret.

Jag utmanade ju Therese och Li på en adventsfönster utmaning, låt oss kika in genom varandras adventsfina fönster.... e du på?

Kram!

Fixerad........

vid min onda värkande kropp, känns som om det är det enda jag säger till maken när han ringer är "jag har ont i händerna/ryggen/magen. :o(

Jag är ganska tålig med med min värk men just nu är det lika jävligt som när jag först fick det och Ipren/Brufen är absolut nödvändigt hela tiden.  Det känns som om mina händer brinner och en intensiv värk i mitt ena pekfinger väcker mig på natten. Känslan i kroppen är som att ha influensa med feber hela tiden fast utan snuva, huvudvärk och halsont. När jag kommer hem ifrån jobbet kör jag ett blixtröj, kollar vad vi ska äta och sen får Playhouse disney sitta barnvakt och jag tvärsomnar i en timme med lilleman sittandes på magen.

Jag var på smärtmottagningen igår och pratade med en psykolog som menade på att en hel del av värken kom innifrån och av minnen från mitt "tuffa liv" och hon rekomenderade långvarig psykoterapi för att rensa att "skåp" och såsmåningom bli fri från värken. 100-800:- per session 1ggr/veckan....AJ! Det svider i plånboken :(

Vet inte om jag orkar med at rota i skiten just nu utan tror nog att jag satsar på att orka ta tag i reumatologen igen eftersom jag bevisligen har mer besvär nu än för 2år sedan och det känns viktigt att veta vad som är vad.

Så ligger det till just nu iallafall........ jobbigt och tröttande, lämnar inte mycket ork till nått annat är jobb och att klara eftermiddagarna.

Längtar till Jul :)

Jag gillar julen men precis som Ninni säger så är självaste aftonen överskattad med alla måsten och stressen med mat, Kalle Anka och barn som väntar på tomten. Jag njuter mest på morgonen och sennär klapparna delats ut och vikikar på Karl-Bertil Johnsson med lite choklad och varm glögg :) I år har jag julen härhemma och då ska det minsann vara lugn och ro och välplanerat i förväg för att minimera stressen hos alla, tomten ska komma på ett bestämt klockslag så att barnen vet och slipper tjata - så det så!!!


Den här länken hjälper mig att förbereda mig :)
http://www.o-zander.se/jul/julafton.html

Begränsad datortid?

18781-162


När Simba behagar kela så är det bara att tacka och ta emot, sen att det antagligen är den varma datorn som lockar och inte mattes knä.............. nä, det låtsas vi inte om :o)


När Anton blir stor

" När jag är stor och blir en pappa ska jag ha glasögon som blänker, så jag kan laga saker. "
" Men jag kan ju bli inte ingenting när jag är stor!  För pappa är en pappa, farfar är en farfar och morfar är en morfar. - JAG kan inte bli nått! "
- Men Anton, sa jag.... det finns ju flera pappor och farbröder.
" Ja,  då kan ju jag med bli en pappa för jag vill ju INTE bli en mamma"

Tröttare tröttast...... :)

det är jag det och nu bär det strax av till sängen.  *Gäsp*
Var i Stockholm hos Therese i helgen och träffade lite "sekt" vänner, vi rantade på stan i ett par timmar och sen åkte vi hem till Therese och åt underbar mat och tjötade. Sen tjötade vi lite till innan vi satte igång och spela "så kan det låta" ...vi nynnade låtarna och sen skulle de andra lagen gissa - fruktansvärt roligt!!!
Vi skrattade så det värkte i magen, nynnade lite till  och åt dessert mitt i natten. Tack Åsa, den var smaskig!!  Vi kom i säng vid 03.30 och då låg somliga och höll låda ett bra tag till med ännu mera fniss och skratt så John Blund hade inte en chans före kl 4  :)

Tack snälla söta vännerna för en kalasbra helg!

KRAM!


18781-161

4års kontrollen avklarad :)

18781-160
Detta var nog roligast av allt - vara pirat! :)

RSS 2.0