Coppermines Party Girl

image224



Vad ska lillan heta?

Tvätta, tvätta, städa, städa.....

tänk vad mycket iordningsställande en veckas semester utanför hemmets väggar kräver.
Innan man åker så skriver man listor, tvättar och packar tills man är helt förvirad och undrar om man ens fått med sig tandborsten eller alla barnen.
När man kommer hem så tvättar man och städar i ett par dagar för att återställa hemmet till ursprungsskicket som det hade innan semestern. *S*

Gizmos valpar

Visst innehåller livet både glädje och sorg...... här är 6 st små glädjeämnen ♥

image216

image217

image218

image219
Lilla mamma Isa.... eller iallafall det som är kvar av henne :)

image222
ZZzzzzz......

image223

Alfons är borta :(

Min älskade lille Alfons kisse är död.
20.10 skrattade Anton åt kissarna som satt brevid varandra och åt mat för att sen gå ut och busa igen. 20.50 sov Anton i mitt knä och R kom in och sa att gumman, Alfons är död.
Jag rusade ut på altanen och där låg han på sidan på sin favoritplats precis som om han sov. Jag lyfte upp den lilla varma kroppen i famnen och ruskade honom och blåste i hans ansikte men jag såg ju att där inte fanns nått mer liv.

Jag är ingen direkt kattmänniska men denna lille kissen är min bebis, han marscherade rätt in i mitt hjärta med sitt klumpiga sätt och sin oförmåga att jama som "de stora katterna". Han svarade alltid på tilltal med sin lilla pipiga stämma och låg alltid huller om buller i en hög på golvet eller uppe på värmeljusstakarna på vardagsrumsbordet när vi tittade på tv. Aldrig att han låg på några släta mjuka ytor utan alltid uppe på något knöligt eller mitt i halltrappan så att man nästan trampade på honom när man gick ned för trappen på morgonen för flyttade på sig det gjorde han inte. 

Veterinären i tfn sa att det troligtvis var hjärtat, ett dolt hjärtfel den första varma dagen på flera veckor och Affe-Katt har kutat som en tok efer flugor och annat villebråd hela dagen och då orkade inte hjärtat mer.

Hur ska jag klara mig utan mitt lilla trasselhjärta?
Mattes bebiskatt.................... sov så gott

image215

Dagen efter....

den trevliga födelsedagen med smörgåstårta och min kära familj på besök ♥
Jag fick fina presenter och ser med förväntan fram emot en liten shoppingtur med nylackade naglar, doftande parfym, med presentkorten i väskan :o) 

Idag ska D, S, E och jag gå på Harry Potter - myspys
Min plan är att jag ska ha med mig rostade kikärtor och Loka att smaska på under bion. Jag älskar de där krispiga baconsakerna de har på biograferna..... brukar låtsas att det är GI att äta dem för det är ju protein (?).
Har kommit igång så duktigt med bra motion och mat nu så jag tycker det räcker med syndandet på kalaset och vill inte "trilla dit" idag gen. Är rätt duktrig på att hitta på orsaker till varför jag borde få äta ditt eller datt......  jag menar skavsår gör ju ont och då kan man ju få trösta sig med en glass? Eller om kaffet svalnat medans man gjort annat så behöver man ju något gott till kaffet?  Eller?

Ge mig din "bästa" ursäkt till varför du bör få stoppa nått onyttigt i munnen :)

Ha en trevlig dag

Godkväll

Jaha, fredag den 13:e och nu är det kväll och jag har klarat dagen utan några stora olyckor :)  Någon som råkat illa ut idag? Hoppas inte!

Jag fortsätter att röja skåp efter skåp och rum efter rum, fatta att jag efter att ha städat ett "burkskåp" hade 3 fulla papperskassar med slängsaker och efter att ha kolla igenom Antons pussel hade jag en hel kasse trasiga att slänga. HÄRLIGT!
Jag får lite panik på alla prylar som är "bra att ha" och nu har jag startat krig mot allt onödigt. Ännu så länge så känns det inte som om det märks trots 4 säckar till tippen, 4-5 kassar till Östhjälpen och 5-6 kassar till återvinningen. Kan ju inte visa R allt som slängs för han är en liten ekorre :)
Han säger att  *jag gillar inte att du städar för du bara slänger en massa då och sen ska du bara köpa nytt* 
- finns INGA som helst belägg för såna påståenden *korsar fingrarna bakom ryggen och visslar
Jag är inte helt strukturerad (?) och en dammning av en bokhylla resulterade i att hela bokhyllan arrangerades om och saker slängdes helt osentimentalt, min städning nu har en förmåga att stöka till värre nu men det blir ju bättre sen. Väl? 

Imorgon fyller jag  år och anton är helt till sig över detta och pratar hela tiden om tårtor och paket. *Jag ska ge dig ett papper med en teckning på mamma och så har pappa köpt ett paket men det får jag inte säga förrän imorgon *S*

Ha det så gott

Heldag på Liseberg :)

image209
Hej Hej.... jag åker själv mamma, du ska inte följa med!

image210
Sen behövdes det fyllas på i magarna lite.....


image211
Nu uppför ni er ordentligt, grabbar!

image212
D vann stjärnvinst, 54 rullar med center - he he tur att han delar med sig

image213
Våra Lisebergsbesök avslutas alltid med varsinn nappklubba :)

Vi kämpade på i nästan 7h och jisses vad vi haft roligt, mysigt att bara vara med några barn i taget ibland.
Åkte ju en hel del själv idag och kroppen ville väl inte riktigt gå med på det för jag blev löjligt yr efter alla attraktionerna :)

RSS 2.0