överallt en massa baciller

Nu är det storasysterns tur att vara sjuk; ont i halsen; feber och vit som ett lakan i ansiktet,

nu fungerar inte tangentbordet heller:::::::::suck; det där skulle vara punkter och detta;;;; skulle vara kommatecken:

jaja hoppas att vårsolen snart kommer och bränner upp alla stygga baciller :o)

jag lägger ner detta för idag::::man märker hur beroende man är av punkt; komma och stor bokstav

kram

Nytränad och nöjd till tusen :o)

Har precis kommit hem från ett bas-styrke pass, så himla gott att träna igen och beroendet håller redan på att bildas :) Lite sorgligt att inte få hänga på allt armviftande och armhävande pga axeln men jag tror nog det blir bättre snart. Måste bara komma ihåg Iprenen när jag går till jobbet imorgon eftersom jag hade jätteont i axeln och skallen förra måndagen efter träningen.

Måste komma ihåg att ringa sjukgymnasten imorgon och skämmas eftersom jag insåg idag att jag missat hennes tid när jag gått här hemma i sjukdimmorna. Måste komma ihåg mina övningar varje dag istället för 2ggr i veckan som det blir nu. Komma ihåg att berätta att jag ska göra ultraljudet på skuldran på tisdag måste jag också göra. (många måsten där)

Ha en underbar kväll.....nu ska jag ha te och nästan barkbröd macka med tomat och brieost på :)

ÖLI ?

Övreluftvägsinfektion betyder det nog, va?
Det är vad läkarn skrev idag på mitt VAB intyg för Sebastian. Vi gick allltså tillbaks till doktorn idag och han sa att det nog blivit en ÖLI av febern och eländet. Pulmicort diskus skrevs ut och en förmaning om att komma tillbaks på måndag om inte febern var borta.  - Eh? Varför? Vad tänker han göra på måndag som han inte kan göra idag?

Nåja, Sebelon är för tillfället nöjd uppe på sitt rum med en flaska fanta och en ny tjock Kalle pocket. Nu skulle det kunna storma horder av Hobitar eller drivor av älvor genom hans rum för han är totalt okontaktbar när han läser :o)  (känns det igen kära kusin?)

Anton och jag sitter i soffan och tittar på Maskadaskar fast A är väldigt irriterad på att det är mörkt i början på filmen.  - Ja, jisses att inte filmmakarna bums ändrar det när allas lille chef har yttrat sitt missnöje över detta??????

Nu sitter han här och snackar: 
- idag e din din tur att lägga mig mamma, pappa är inte trött!
Men efter maten får man glass.......men jag har redan ätit luns juh?
- Du är min söta fina mamma, jag älskar dig.......varför klippte du ditt hår så det blev lite? Varför e det rött? En annan dag ska du klippa det så att det blir mycket. Men dom slutar inte mamma, det är fortvarande mörkt!!!

Snabba svängar eller vad?
Funderade ju igår på bristen på vissa s-k ljud som "skatt - katt" "skor-kor" och kom då på att han har svårt att säga: häxa-häska, byxor-byskor...mfl.  Så sött detta nästan rena talet!

VAB.......är långtråkigt, jättetråkigt!

Har just inte gjort så mycket idag, städat lite, handlat lite och vart hos frissan med grabbarna grus :)
Lite glass har vi också hunnit äta, sen fick jag visst kallelse till diestist...om ca 3-6månader...lååång vänte tid till all vård.

Sebban, gosungen har ändå högre feber idag den lille stackarn :(

puss

Anton och mamma skickar en puss till pappa som är bortrest på jobb :)

Ta Daaaaa.......!!!

fra

Jag har klippt av, färgat och slingat :)

bak

känns jättebra.....ska bli kul att se det när jag ska göra mig iordning själv utan att platta till lockarna :)

Jag känner mig stark!!!!

Jag har kännt mig ganska dålig  och slutkörd det sista och de senaste dagarna har jag haft väldiga smärtor i magen. Jag fick vara med om en underbar sak igår och fick ta emot healing av välvillig människa, känslan var obeskrivlig och rent fysiskt blev jag helt genomsvettig av att bara sitta stilla på min säng. Jag somnade gott och var inte så lite spänd på hur morgonen skulle bli.

Det började med att jag vaknade smärtfri imorse och magen var alldeles lugn. Jag kännde en massa rastlös energi och bestämde mig för att jaga ut maken i naturen en sväng och att jag skulle gå och träna på kvällen. Jag har inte kunnat träna sen i början av november så idag kan jag tala om att musklerna talar om att de finns :) 

ba


ha

to

fi

Bloggutmaning

Jag har fått en utmaning av Humla..

Du skall göra upp en lista på fem konstiga ovanor eller egenheter du har och sedan utmana fem andra bloggare att göra det samma och fortsätta kedjan. De skall även bifoga de här korta reglerna i sitt meddelande. Längst ned i det här inlägget finns en lista över vilka jag utmanar, jag kommer även att gå in på deras bloggar och meddela att de är utmanade.



1. Jag måste alltid snyta mig innan jag spolar när jag är klar på toan. (maken vet alltid när jag strax kommer ut)

2. Jag tappar fortvarande andan om någon blåser mig i ansiktet     :o)

3. Jag klarar mycket men nått som ger mig absoluta och akuta kväljningar är - näsblod! *ryser*
Står och ulkar samtidigt som jag hjälper näsblodande barn.

4. Jag är vansinnigt rädd för höga "maskinljud" och kan känna mig riktigt panikslagen om jag befinner mig nära en väg när en stor långtradare eller liknande dundrar förbi, slagborrmaskiner i betong är inte heller nån höjdare.

5. Äggskal och brödsmulor är ibland det läskigaste som finns :) Maken får gärna hjälpa till att skala frukostäggen.

Jag utmanar följande bloggare: Elin, Karina

Lilleman fyller 10år

Igår hade vi kalas för vår nyblivna 10-åring, han fick pengar, bok och såklart den lilla nya familjemedlemen Busan guldhamster. Mysigt kalas med kakor och glasstårta, kan inte fatta att min ena "lillkille" är så stor nu. *suckar djupt* 

Han är världens klokaste, skönsjungande, empatiska, glada, charmiga, tankspridda, proffesor typ med världens lenaste kinder.


10


b2

Hemma igen :)

Vi har haft en alldeles underbar vecka med mycket skoj, bad, utflykter och lite sol :)
Hela veckan har temperaturen legat runt 20 och vattnet runt 18.

w 
Trötta resenärer som äntligen är framme vid resans mål.
4i

Vår egen strand 10min promenad från hotellet.
kl
 Vi hade Nutella på mackorna :o)
 
1 
Lorensson was here!
 
g 
Sagolika solnedgångar inbjöd till lek på stranden om kvällarna.

2
 Timmanfaya, vulkanöken område


3
Papagayo stranden i söder, svåråtkomlig men väl värd 20min skumpande bilfärd på kass grusväg :)