Cowboysar och ösregn....

Studsade ur sängen kl 7 när regnet väckte mig, första gången på flera veckor vi fick nått regn  - Härligt!

Vi drog iväg till Cowboylandet  i småland  trots regnet för de sa ju på nyheterna att det skulle vara skurar. Jo, tjenare.... det skurade oavbrutet i de 2h det tog att köra till High Chaparall och framme där fortsatte det en stund till.

När det slutade regna efter nån timme så var vädret helt okey, solen tittade blygt fram imellan de grå molnen. Vi köpte såklart  "pangare" och skott till grabbarna och en cowboyhatt till Anton.
Gizmohunden var med och det funkade bra trots att han kan bli väldigt stressad av skott annars, duktig kille!

18781-130
Det regnade visst lite.... :)

18781-132
Sebbe testar den mekansika tjuren........ i 5 sekunder  - hi hi hi

18781-133
På hjulångaren på väg till Mexico

18781-134
De spelade musik och Anton var ju tvungen att dansa såklart

Biobesök idag

Idag har jag och grabbarna vart på bio i värmen, nästan tomt på biografen. Pirates of the caribean 2 blev det för David och Sebbe medans Anton och jag gick på smygpremiären av Nicke Nyfiken.
Det gick väldigt bra trots högt ljud och mörk salong men när det var 15minuter kvar orkade Anton inte sitta still mer utan började flippa sätet upp och ner, krypa under mina ben och prata oavbrutet *S*

Lite äckligt var det för en liten tjej på raden framför kräktes precis när filmen skulle börja och pappan sa bara " säg till innan om du behöver kräkas igen" - hoppas inte det var nått som smittade *uäck*

Ha det gött!

Hemma igen!

Nu har vi haft vår underbara Hönövecka som minsta sagt levde upp till förväntingarna :)
bilder finns i vår fotoblogg HÄR om någon vill se.

Mammografin gkorde SKITONT men det första svaret var iallafall positivt och troligtvis är det sista det med, det är allts klart nu då? Ingen skitcancer i mitt bröst iallafall - GUD vad skönt!
`
Grattis till surpisen Elin :)

KRAM på er ALLA!

Slottskogen ÄR himla fint!

Det ser man ju varje gång man åker dit vilket tyvärr är alldeles för sällan. Nu har vi iallafall vart där i ett par timmar och sparkat boll och lekt på stora lekplatsen Plikta. Parken är ju verkligen stor och det finns allt man kan tänka sig att göra,  åka inlines, lekplats, djur, restauranger, enorma gröna ytor, motionera, beach volleyboll.... you name it! *S*

Idag har vi kört fotboll/rugby/tafatt och det hela avslutades med den största glassen i kiosken och därefter McD, behöver jag säga att ingen av oss åt upp maten :)
Mamman och pappan har således fått sig ett träningspass som heter duga, roligt men varmt.




Underbara sol :)

Vi har vart i Åsa och badat idag, mina 3 grabbar och maken var med.
Först la vi oss nere vid vattnet men det blåste så mycket att vi flyttade oss upp i gräset där det var lite läigare. Vattnet var underbart och klart, inga maneter eller annat otyg så långt ögat nådde.

Nästa vecka ska vi till huset på Höno, det ska bli så skönt att ha gångavstånd till hav, klippor och båtbryggan. Sen har jag fått tid till mammografin nu, torsdag kl 8.15 är det dags - HUA!
*notera hur jag bara gled förbi den jobbiga biten, nonchalant och till synes oberört*

Hejsvejs!
Nu ska jag duscha av mig saltvattnet och kolla om jag fått nån färg :)

Jaa må jag leeva... :)

Tack för alla grattis både här, på aff och irl :)

Jag bjuder på hemgjord glasstårta med dajmbitar och jordgubbar - mums!
18781-128
18781-129

den enda bilden som blev på dagens födelsedagsbarn , Sebbe fotade..... :)

Idag....

regnar det nått förskräckligt så då stannar vi faktiskt inne större delen av dagen :)
Jag hann med en promenad imorse så jag har iallafall fått lite motion.

18781-125
18781-126

Vårt nya fina ekbord med 8 mörkbruna stolar - fint!
18781-127

Vi har bakat massor av bullar, bra att ha inför kalas och strandturer.

Lista....

Den här listan fick jag av therese..

Fem saker i min frys
* glass
* kyckling file
* diverse frysta grönsaker
* bär
* hemgjord flädersaft

Fem saker i min garderob
* brudklänning
* jeans
* påse med urvuxna läckra underkläder (längtar)
* tunikor
* kjolar

Fem saker i min bil
*
pippiplåster
* näsdukar
* cd skivor
*  växel
*  penna

Fem saker i min handväska

*
3-4 läppglans
* plånbok
* mobil
* tuggummi
* nycklar

Den här passar jag vidare till:

Karina

Malin

Jenny

MiaMaria

Borås djurpark

har vi varit på idag, perfekt väder för en sån utflykt mulet med inslag av sol.  Matsäcken åts nästan direkt när vi kom innanför grindarna :) Sen traskade vi runt där i ca 4h och Anton ville bara se alla "söttätarna" som var relativt nymatade. Den stora lejonhanen, Lodjuren och tigrarna smaskade glatt i sig det råa köttet till Antons förtjusning.

Han frågar mycket om kött och död nu.. " grisar ÄR sött mamma" dom får man äta. Han frågade vem som tappat sitt ben inne hos Lodjuren eftersom han ju hörde att det låg ben därinne. *S*
Han är bombsäker på att man dör om det kommer blod men det går över igen om man bara torkar bort blodet.  Jag frågade honom vad som händer/man gör när man är död:
- Man ligger ner så här *visar med hängande huvud och tungan utanför munnen*, sen ska man ligga i lådor bara.

När D var liten sa han att man blev en skatt, han hade ju hört att man blev nedgrävd i en kista när man var död och alltså måste man ju vara i en skattkista och de gräver man ju upp.

18781-123

 Många spännande djur som sagt *S*


Remiss skickad...

nu och kallelse kommer väl om 2-3v. Jag ska ringa nästa vecka och kolla om de har återbudstider, vill ha detta gjort snabbt nu så att jag kan släppa oron.

Doktorn kände och kikade, hon kunde inte känna nått men såg en svag indragning där även jag ser en och om man trycker in fingret precis där så är det mitt i prick på det onda. Det ska ju såklart kollas upp och ännu mer med tanke på att jag känner stor oro eftersom en närstående (Karina) haft bröstcancer nyligen.

Det mesta talar emot att det skulle vara "nått" eftersom det har vart i så många år nu och det kommer cykliskt, hade jag haft mens kanske det skulle sammanfallit med den?
Jag går ju fortvarande i cykler men jag får liksom aldrig mensen, kroppen bara laddar med godissug och finnar i ansiktet och på ryggen men förgäves, den renande blödningen kommer aldrig...har inte haft den sen maj -05.

Bläääää!!!!!

Sluta vara struts...

ska jag göra nu. Ringde precis VC för att få en tid till doktorn eftersom jag har ont i mitt vänstra bröst, har haft ont till och från i flera år. När jag ammade Anton gjorde det jätteont ibland, en liksom svidande värk mitt inne i bröstet. Nu kommer smärtan med jämna mellanrum, mer eller mindre intensiv.

kl 14.40 har jag tid.....ska få en remiss till mamografi.

Hjääällllp......nu när jag äntligen tagit tag i det så går det ju inte att gömma rädslan och oron i garderoben igen. Nu står ORON här framför mig i hela sin förskräckliga prakt.






Njuter ni av värmen?

Vi försöker verkligen njuta för rätt var det är så blir det väl kallt igen, jag tänkte leva på dessa varma dagar länge när höst och vintermörker är över oss.

En sak är rätt konstigt för jag får mycket ondare i lederna nu i värmen, skenor på mig på natten och liten tumbandage på dagen. Var hos doktorn i fredags och hon tyckte jag skulle vara hemma denna veckan och vila, jag har precis börjat ta anti inflammatoriska tabletter och hoppas på lite mindre värk nu så att man kan träna lite.

På fredag är det mannens sista dag innan semestern, det ska bli så skönt att ha honom hemma :)
Har inga direkta planer inför sommaren, en vecka på Hönö och sen blir det nog en del dagsturer och 1-2 dagars turer. High Chaparall blir det helt klart en sväng till och Anton vill åka och hälsa på lejonen i Borås :)



18781-121

Konfirmationsrapport :)

18781-117 
Min D bar korset :)

18781-119

E får en kram av STOREbror

18781-118

Våra tramsiga konfirmander :)
18781-120
Presenter och pengar i långa banor  - Åhhh, så tråkigt! :)

RSS 2.0