Det bidde ingen fest för mig :)

Den jäkla magen slutade inte bråka så här sitter jag i pyjamas med håret i en slarvig knut istället för att vara på fest fin i håret, smikad och väldoftande - snopet!

Lillkillen är inte heller kry för han hostar, har feber och klar snuva rinner ständigt under snoken på honom. Det är ju ioffs väntat men det hade ju vart skönt om han sluppit den här förkylningen såklart.

♥Hoppas er dag varit fin och er kväll helmysig♥


Hmmmm.....

vet inte riktigt hur jag ska skriva, vet bara att det blivit för mycket fokus på min bråkiga kropp den sista tiden :o(.  Sen sist hamnade jag i ett magskov som nu följts av en värkande ländrygg som gör så ont att jag inte kan ligga i min sköna säng och sova färdigt.  Kan ju tilläga att jag går som om det skett en olycka i brallorna med - inte så snyggt precis.
Var hos gyn. och vi började prata om kroppen, p-medel och viktproblem samt frustrationen över hur jag blri bemött hos farbror doktorn. Hon ingjöt styrka i mig "gå och säg till dem att det är viktigt att jag går ner i vikt, jag måste träna för min kropp mår inte bra, för att träna måste kroppen sluta göra ont" sa hon den lilla lilla männsikan *S*

Idag är det höstmarknad här och det brukar vara jättemysigt fast nu regnar det, hoppas för alla arrangörer att det snart blir uppehåll och sol igen.
Sen är vi bortbjudna idag - makens barndomsvär/vår bestman fyller 40 år och ska det bli party :)
Ska bli så roligt att klä upp sig ordentligt för en gångs skull. *S* 

Ha en fin höstdag!

Dietist och läkare

Jag har vart hos dietisten idag, vi hade ett bra samtal och det kändes som om jag fick lite konkret att jobba med. Hon är ju inte bara dietist utan också terapeut (typ), hon fokuserar inte enbart på maten utan på vad som är oraken till att man gör fel val fast man vet vad som är rätt.
Jag ska till en början skriva väldigt detaljerad matdagbok :) (ärlig sådan)

Sen var jag hos min läkare igen och hon verkade äntligen förstå att jag HAR ont, jag sa till henne att det enda jag vill är att slippa smärtan i axeln så att jag kan använda min kropp.
Jag vill träna, ha en vanlig handväska, knäppa/knäppa upp min bh, borsta håret själv och knuffa fart på gungan när Anton gungar utan att få "betala" för det med smärta som kostar mig nattsömnen och hänger i lääänge. När jag gympar känns det okey i axlen och jag är försiktig, inga armhävningar utan tyngder istället osv. men det är ju efteråt  - AJ aj AJ!

Jaha, Lena sa hon: - Nu vet vi inte vad vi ska göra med din värk, jag skickar en remiss till smärtmottagningen så kanske de kan hjälpa dig?
Vad gör smärtmottagningen? Nån som vet?

Annars är allt frid och fröjd, jag är kär i min make och stolt över alla mina fina barn :)

Alfonskatten växer och trivs, han och Simba leker jage här på kvällarna och på nätterna ska det lilla trollet ligga på våra huvudkuddar - killekill :)

KRAM!


Måste bara säga.....

jag har vart sjukskriven i veckan som gick och varje morgon efter jag kört barnen till skolan så tog jag en promenad.  

Den mest fantastiska natur man kan tänka sig, vackert så det gör ont, jag blev nästan religiös när jag såg  vad naturen är underbar. Solen sken över daggvåta fält och färgerna på himlen avslöjade att hösten trts allt är på G.

18781-144



Färga soffklädsel?

Jag väntar på besked från Ikea om det går att färga en soffklädsel. Vi vill köpa en viss soffa men den finns inte i "vår" färg så vi tänkte färga den om det går :) Vi hittade väl inte det perfekts soffbordet men det kommer nog snart, sen ska vi köpa en eller ett par garderober så vi får lite ordning på våra kläder.
(kanske) *S*

Vi åt äpplepaj till kvällsmat idag - finns det nån godare doft? Önskar så att jag hade ett äppleträd....kanske ska jag köpa mig ett, ett litet som inte blir så himla stort på min lilla lilla gräsmatta. Nån som har tips på en god sort som funkar både till mos, paj och mellis?

18781-141

Mera Alfons :)

18781-137

UllTuss!

18781-139

Den "äckliga" hunden kom för nära soffan

18781-138

Sätter mattes finger på plats - aj aj aj
18781-140

Vackra lilla killen :)

Alfons is here :)

18781-135

Längst bak är Milla, till vänster är lilla Anna och till höger är  ♥ Alfons♥

En sån jäkla röra

det är ju helt fantastiskt var svårt det kan vara att få reda på vad som felas med min axel :(
Jag var ju hos doktorn igår, en ny eftersom min ordinarie är sjukskriven.
Hon fick mig att göra diverse rörelser med armarna och axlarna, det verkade ju inte vara nån fara.
NÄ! Jag har ju inte ont nu eftersom jag ju varit väldigt försiktig och undvikit alla rörelser som smärtar vilket är i stort sett allt som innebär att jag lyfter armarna över huvudet, bär en matkasse, tränar, sover på sidan, utför mina arbetsuppgifter....mm.

 Sen sa hon att det nog kanske var psykiskt men då sa jag stopp eftersom de inte kan "skylla" allt på psyket och axeln har jag ständigt ont i....orolig eller inte. Att ha en anteckning i journalen om panikångest är bannemej inte bra eftersom det är väldigt vanligt med ett bemötande som det här:  - Hur är det hemma, hur mår du egentligen? Det här är ju inget farligt, det vet du väl?
Allt detta sagt med huvudet lätt på sned med en vänlig och väääldigt förstående blick. USCH!

Nån magnetröntgen vill de iallafall inte skicka mig på nu eftersom jag ju fått röntgat nacke/skuldra och kommer säkert inte hitta nått annat med mr kameran.
 
Däremot tyckte hon att jag ska jag äta 1x3 ipren om dagen + träna massor för jag har ju övervikt. NÄHÄ!?!
Biten om att jag vill ha hjälp med axeln så att jag kan fortsätta träna på friskis hade hon nog helt missat, likaså att jag går hos en dietist pga övervikt och pco - Suck! Så nu fick jag en ny tid om 2v för att jag ska känna att jag har någon som följer upp och kollar mig.
Jaha, jag får väl promenera så fötterna ryker och knapra ipren :)
Tror säkert att jag går ner några gram men jag tror inte att axeln kommer bli bra. (erfarenhet)

Bye bye

RSS 2.0