Farväl farfar Calle



Jag vill tacka dig för allt du betytt för David, du har alltid haft tid och ställt upp när han behövt dig.
Han har behövt komma hem till dig och farmor och landa imellanåt, vila från mamma tjat och syskons kivande. Eget rum med favoritfrukost, Bingolotto på lördagarna när han var liten, söndagsmiddagarna hos er med pannbiff och köttbullar.

Ni promenerade till stan och köpte röda cheap Monday till David. Inte ett ljud om att det handlade om röda supertajta jeans för var det de byxorna han ville ha så fick han det. Ännu en gång ett stort, stort tack för att du är Davids farfar som bidragit till vår trygghet bara genom att finnas till.


Vi ska sakna dig!

Kram David och Lena

SOL!

Vilken underbar dag vi har idag, kan vi leva länge på den tro? Nu återvänder tron på ljuset och värmen igen.  Mina arbetsdagar blir så mycket angenämare utan en massa regnkläder och tjocka jackor :) 

A har varit själv med mormor och morfar på landet idag och det var en lycklig och skitig gosse som kom hem för en stund sen. *mamma jag har slängt blad på elden och ätit morfars korvmackor*. Morfars korvmackor var pappas korvmackor när jag var liten och vi älskade dem. Egentligen inget märkvärdigare än limpa eller barkis med falukorv och senap på, helst ska de ha legat till sig i en plastpåse i några timmar innen man äter dem -  MUMS!

Jag har promenerat till köpcentrat med en vän och inköpt lite Dove shimmering lotion för att snygga till blåbleka vinterben, som om det nu hjälper  :)  Det var en svettig promenad hem uppför alla backar iklädd tröja och lite tajta jeans och halvtaskig kondis - he he, jag hade rolig ansiktsfärg när vi kom hem.
Ikväll blir det american pancakes och sen robinson på tv, mysigt om än inte så bildande kanske.

tandlös kille med hemvirkad Jonseredsmössa  :)

RSS 2.0