Semestertider närmar sig...

Nu börjar det kännas på allvar att det snart är semester :) 
Är lite loj när jag åker till jobbet väl medveten om att det snart är dags för 5 härliga veckors semester. 

På jobbet är det massvis att göra för att avsluta terminen och förbereda inför höst terminen. Det klipps, klistras, rensas, diskas, skrivs listor, bockas av på listor och däremellan lite kramar och lek. Vi säger adjö till gamla barn samtidigt som vi tjuvstartar lite med inskolningar av de nya. 14 pojkar och 6 flickor blir vi till hösten och då är grabbarna mellan 3-4år *fniss* jag gissar att vi kommer att sitta mycket på golvet och köra bilar, leka med djur och bygga klossar.
 
Jag kommer att sakna min speciella lilla prinsessa som ska vidare till skolan nu. Tror minsann att det kan komma en tår från fröken Lenas öga :) 
 
Fredag är det iallafall idag och jag ser fram emot  Tacos ikväll och helgen då jag ska fortsätta operation röja Lorenssonska huset till oigenkänlighet :)

Gravedigger, El Toro Loco, Superman och DonkeyKong

Är namn jag lärt mig idag då vi vart på MonsterJam på Ullevi, sebbe, morfar, Emelie, Anton och jag tjusades av ett 3h långt spektakel :)  Det brummades, tippades, sladdades och hoppades, roligast var det att titta på killarna som hoppade med Crossarna - OJ! vad roligt Anton tyckte det var att skrika högt när det killades i magen av deras våghalsiga hopp :)



Anton och emelie framför några av bilarna


SÅG DU SEBBE? 



Det har ju inte bara varit bilar idag utan fotbollsavslutning har vi ju hunnit med också. Anton brinner för fotboll och när han är ute är det 90% av tiden med en boll framför fötterna. Vart f-n har han fått det ifrån? 


Uppvärming.


Målvakt är inte lika intressant, bara när man får skjuta ut bollen :) 

  
En grym vänsterfot har han den lille mannen men det borde han kanske ha
med 14 bollar hemma i lådan att öva med *fniss*

Vem där?

Vem är du som är här och kikar utan att säga hej? Du kan väl åtminstone vinka lite?


Sol, bad och salta...... sillar?

Det är så himelens skönt att ha invaggats i en sorts säkerhet om att "solen skiner imorgon med".  att få känna att lite regn vore helt okey för solen kommer ju tillbaks igen :)

Förra sommaren ville man stressat ut och vistas i solen vare sig man hade tid eller inte, det kändes som om livet hängde på det där varma ljuset och åtminstone jag kände en lätt förtvivlan över allt inte bara kunde släppas till förmån för solbadandet. Först var jag optimistisk och sa att "solen kommer i augusti" men tjiii fick jag!

Men nu är den här iallafall den underbara, varma, stekande, uttorkande, härliga, grymma solen :)


Sällan man ser så stora grabbar leka fint ihop :)


En sån där grop skulle man kanske ha hemma så att man visste vart man hade dig ♥

Anton och Gizmo chillar ute på kvällen. (raggsockor ÄR gosigt)


RSS 2.0