Vad ska jag välja?

Imorgon är min lediga dag och jag tänkte försöka ta hand om min stressade kropp ett slag. Helt klart är att lilleman ska till skolan en stund iallafall, typ till kl 12.
Sen tänkte jag:
A:  Åka till skatås och först ta en långpromenad och sen basta och kallbada länge, länge.
B: Stanna hemma och sova lääänge sen ta ett bad och en promenad i hemmaskogen.
C: Shoppa :)

Vad röstar ni på?


På kvällen ska jag på fest med jobbet, vi har alltid en höst och en vårfest med tema som brukar bli himla trevliga. Kvällens tema är Coctail :) Intehar jag nån liten svart men jag har ändå lyckats få tag på nått som jag känner mig festlig och fin i.

Nu ska jag faktiskt spela tv-spel en stund för maken är ute med sitt jobb idag, skulle vara mysigt att få gå ut tillsammans någon gång.

Aj Aj Aj - lite gnäll igen dårå....

Har så ont i kroppen och armarna känns domnade, tror jag sträckte till mig på gympan i lördags så axeln värker ju som fasen igen. :(

Men värken i kroppen kan knappast komma av den sträckningen eftersom jag fått käka Ipren i stort sätt dagligen de senaste veckorna. Vad tusan en influensa kan ju knappast sitta i så länge? Sen har jag liksom en galopperande värk som skuttar från fot till ben till arm...osv 
Yrsel har jag också igen och det är nog det som är värst, när man likosm stannar upp ett ögonblick så gungar det som om man stod på en båt. Vad är detta? Kan liksom inte med att gå till doktorn för detta lilla men samtidigt börjar det bli tufft nu eftersom jag inte sovit ordentligt pga värk på snart en vecka,

Blir så himla ledsen eftersom just nu känns det som om jag aldrig kommer i form för hur fasen ska jag kunna träna när den förbannade kroppen bara bråkar med mig? Träningen är ju liksom det enda jag kan göra för min vikt och kropp, måste ju vara stark i kroppen om man ska bära massa extra kilon. Sen gör ju träningen att magen minskar i omfång och att rumpan blir lite gladare  :o)

Fick besked om att jag kommer bli inskriven på "kvinnosjukdomsenheten" på sahlgrenska pga PCO men det kommer att ta upp till 3månader innan jag får en tid. Dietisten skulle jag få vänta 3-6månader på - SUCK!!!

Såja, det var det gnället de!

KRAM!

Godmorgon

Här är det jobb som väntar, som vanligt en alldeles snurrig dag :)

Ungarna surrar och Anton ska ha den största bananen i fruktskålen, väldigt mycket jämförelse med störst -minst, tjock - smal osv. På skolan berättade han att när han blev stor skulle han "baka bröd och ha hägg som pappa"


Kram

Nu SKA det bli vår!!!

Det har jag bestämt!
Jag köpte fina vårjackor till smågrabbarna idag och den store älskade sin fina gröna jacka - Puh! Skönt! :)

Säger som Karina att nu får våren komma för annars går vi under, jag blev rent barnsligt sur imorse när jag såg en dm nysnö på marken.

Känner vår/vinter depp som hänger som ett litet envist moln över skallen, får ta ipren varje dag på väg hem från jobbet eftersom jag då drabbas av en influensaliknande värk i kroppen och jag är så trött så att jag aldrig känner mig riktigt utsövd. Skumt?

cool

Mildare ute...

är det idag, knappt en minusgrad imorse och soligt och rätt slaskigt på marken.
Anton testade sina kläders vattentålighet och det funkade bra och han var helt torr efter 2h ute i snö och slask. Stövlarna jag köpte i år var billiga (300:-) men han har inte vart våt eller kall om fötterna en enda gång i vinter. 

Nu gnälls det friskt här brevid " jag vill inte ha pyjamas, jag vill att du ska lägga mig, jag vill bara ha handuk, får jag ingen välling - eller?"

Så plikten kallar, dags att läsa saga - "Knacka på" är den som är på ropet nu :)


Bara en underbar dag.....

Idag gick vi på bio lilleman och jag :)
Spöket Laban bev det, hela 33 minuter långt och alldeles lagom för en 3åring. Han tyckte det var jätteläskigt innan vi väl kom in i salongen för då blev det bara för roligt med de uppfällbara sofforna och popcornen..
 

gub
Måste ju visa Antons snögubbe som han stolt visade mig när jag hämtade honom igår - rar :)


Ledig imorgon :)

Åhhhh, vad skönt!

Anton och jag tänkte gå på bio imorgon eller kanske blir det en sväng till simhallen....bara lilleman och mamma :)

Knatte bio "Lilla spökent Laban och andra knattar" 4 kortfilmer ca 50minuter borde väl bli jättebra förstagångsbio för en 3åring. Men samtidigt så verkar det alla tiders att få plaska runt i simhallen bara han och jag. Sitta bubbelpoolen och prata lite på tu man hand.

Kroppen bråkar igen och jag känner allt för väl igen mig i Therese situation med en bråkande kropp och ett sinne som vill mycket. Nu har jag det inte lika jävligt som Tessan men det jag har räcker gott.

Nu vill vi ha vår och värme för då löser sig allt eller hur?

KRAM

Kärlekshistoria bland de små.....

21
Det var en gång en liten Gårdshund som var ute och sökte lyckan.....han hade ett uppdrag...


ju
Lyckan för den lille hjälten kom iform av den allra sötaste lilla tik - Julia!



otto
Gårdshunden frågade en klok häst som hette Otto om han sett Julia?


mule
.......Julia jagar möss i stallet där jag bor........ sa den silverskäggige hästen


tu
Hunden rusade till stallet och där fann han sin älskade Julia......och vad jag vet så jagar de nu runt tillsammans efter möss bland hö och halm.

Snipp Snapp Snut....så var denna sagan slut!

Ny dag, ny vecka på väg mot vår?

Den nya dagen randas.
Vad gör vi nu med den?
Vi lever väl och andas
tills det blir kväll igen.

/Vem skrev dessa ord?

Anton skriver :)

Varje morgon när Anton kommer till skolan så skriver vi tillsammans hans namn på tejpbit som vi sätter på frukten innan vi lägger den i fruktkorgen. Vi hjälps åt att skriva och numera så skriver han nästan själv sitt namn :o)

an

Ant....... se bara vad duktig han är - *skryter massor*


Godmorgon

Här nyser vi vidare :)
Anton verkar piggare idag men han har fortvarande ganska hög temp. Sebastian har ingen feber men får stanna hemma idag eftersom han är inne i värsta nys och snyt fasen på förkylningen, känns inte fräscht att skicka honom till skolan sån. Imorgon ska dom på en överaskningsutflykt med skolan så då får han gå om han inte har feber och förhoppningsvis nyser han inte lika mycket då. *tum tum*

Har planerat att ta en stilla promenad i det andlöst vackra vintervädret, kameran behöver komma ut en sväng och det behöver förkylda barn och mammor med. Jag återkommer med bilder senare.

Ha det så bra!


SÅ!
Här är bilderna jag utlovade, promenaden var verkligen välbehövligt balsam för 3 trötta, snoriga själar. Vi var ute i hela 30 minuter men det gjorde gott som om det vart en 3 timmars tur med mackor och varm choklad :)

up

gris
Gizmo mår däremot inte heller så bra och frös så efter bara en liten stund fick han nog och försökte sätta sig på mina fötter :(

sim

Notera Antons febriga ögon när han ligger i snön, lite dåligt samvete får jag allt när jag ser det.....men det var såååå skönt!

Man ska vara försiktig med vad man önskar sig......

jag har gått här och gnällt över en låååångdragen "förförkylning" som aldrig bryter ut.
-NU har den brutit ut......och jag funderar på om jag är dum i huvudet som önskade mig detta :)
Nå, så farligt är det väl inte men det är ett fasligt nysande, kraxande och snorande utan ände verkar det som.

Anton är också dålig med feber och massa slem i halsen som han klöks på hela tiden, stackars liten :(

Ikea lyckades vi iallafall ta oss runt och kom ut med lite tyg, glödlampor, hyllplan och en drake :)
Anton verkligen älskar Ikea och rusar runt runt på de stora ytorna och studsar från stol till stol och soffa till soffa ;o)
Vi går och suktar lite efter den här soffan men tvekar lite på att den inte tål vattentvätt ????

Visst är den fin!

Nu väntar rykande hett te.....

Så var det dags igen :(

Anton hade feber och den lille snoken har börjat rinna ganska mycket nu, bläää......varför ska vi absolut klara av alla sjukdomar på några veckor nudå?

Men han är söt den lille för han hävdade bestämt att han skulle inte ha pyttipanna till middag idag för han skulle ha Pissa. Sen sa han: - jag tror de e lörda idag, jag e nog sugen....har vi godis?
Han fick faktiskt lite choklad när han tittade på Bolibompa men han somnade med en bit i munnen efter bara en liten stund, fullständigt utslagen den lille skrutten. Han har ju haft knytte idag och haft jätteskoj, de hade visst åkt pulka i skogen ?

Det bidde ingen "pissa" men väl hajjabujja ifrån "Ånas! Rätt gott faktiskt när man tar sallad istället för pomesfrittes så det inte blir lika äckelfett.
Men tro inte att det botade socker/godis suget för mamman iallafall. Så himla jobbigt med den ständiga sockerkampen......:(

Det får nog bli en kopp the och några finncrisp med himmelskt god ost så att man har nått att stoppa i munnen. (då replikera maken snabbt att han har nått jag kan stoppa i munnen - fåntratt *s*)

RSS 2.0