Showa, klättra, bubbla och springa

Idag har dagen tillbringats på Universeum med maken och 3 av sönerna, himla mysigt att gå där och leka några timmar.  Nu är det bolibompa och snart nattning av minstingen sen väntar lite lördagsgodis för mor och far *S*
Planerna för nyår är väldigt flytande ännu men det blir nog bara god mat hemma och sen drar nog teensen iväg på galejsan. Då gäller ju en helnykter kväll så att man kan dra iväg om de små behöver oss :)

image248
Vi har en mini tonåring här hemma :)

image249
Stor-käft!
image250
*Jag är snabbare än alla andra barnen* sa den ödmjuka gossen sen...

image251
Jäklar vad han kunde klättra - stolt!


image252
Min lille väderhallåa :)


image253
Cooooolt!!!


Julkorts tillverkningen är nästan klar...

det känns bra men lite pirrigt att skicka iväg hemgjorda julkort :)
Det är absolut skillnad på första och sista kortet och en del ideer är spännande men inte fulländade ännu.... men nästa år så :)

image247


September???

Man kan ju undra om det är andra advent eller om det är tidig höst?
Hoppas verkligen att  det blir snö i år.... kanske inte till jul men åtminstone till nyår.

Idag var vi på Mediamarkt och köpte julklapp till min pappa och imorgon fortsätter jakten här hemmavid nere på Allum.  Är ganska nöjd med de stora barnens julklappar det känns som om vi kommit på bra grejer där. Vi är halvklara med övriga klappar och sen så vill jag köpa lite utebelysning till balkongen och trappan, granris hade också vart käckt :) 

Julgardinerna ska upp imorgon och även en del tomtar ska få komma fram ur lådorna eftersom jag är så snabb med att städa bort julen, ofta redan strax efter nyår. Julgran köper vi nog nästa helg och den får nog komma in redan den 20:e.


image246
Ett litet foto från 2:a advent för 5 år sedan :)

RSS 2.0