Pirr Pirr

Nu är det bolibompa på tv och vi är mätta och goa i magen efter en middag bestående av yougurt, ciabatta, gott pålägg och the  :)
Jag lyckades pilla i mig en macka iallafall, har magskov igen och känner mig varm och trött.

En jätterolig sak har iallafall hänt idag och det är att min barndomsbästis skrivit i min gästbok och bett om kontakt via msn. Har verkligen väntat på att hon skulle skaffa dator så att vi ska kunna hålla kontakt den här vägen.  Hur klarar man sig utan dator? 


Resfeber har jag också redan, går och packar och gör listor i huvudet hela tiden :) Planerar till och med vilka mackor vi ska äta på fredag morgon innan vi far till flygplatsen *fniss*

Sen har jag skrattat gott åt Elvis som jag hittade till via länk hos min älskade kusin-vitamin Karina. Kila dit och kika,hon bor på landet och där kan det vara glest med besökare så  hälsa från mig så är det okey :o)


Kram och sköt om er bra!

Jag har inte gjort det!

Jag satt och höll honom sällskap när han badade och då utspelade sig följande samtal:
- Mamma, ja är inte farlig, du är inte heller farlig - INGEN är farlig! - Suvarna är inte farliga då kommer dom i fängelsetet! Då är jag rädd :o(
- Men nu blir jag en häska som e farlig som en varg!  Nu ska jag trolla dig till en kanin........som säger kvack kvack!

Man undrar så vad som rör sig i huvudet på honom när han säger såna saker, skrämmer någon min plutt eller har han snappat upp Harry potter fanset Sebastians lekar? Häxor, tjuvar och vargar är jätteläskiga nu. Tror inte alltid att han vet vad det är som han pratar om. Det är tex mycket då är du döööd, då dödar han dig osv.  Jag brukar fråga vad som händer med den i hans lek som dör, -då går han hem till sin mamma sen. Då e han ledsen.

När vi satt och gosade i sängen härom dagen så fick jag plötsligt ett par hårda sparkar av Anton.
- AJ! Vad gör du? Du får inte sparka mig det gör ont! 
- Jamen, jag trollade dig, du är en fotboll...då får man sparka.

Sen skyller han ständigt ifrån sig även när han står med "handen i kakburken" så att säga. Då säger han högt och förnärmat: - NEJ, jag gjorde inte det!  XXXX gjorde det, då är h*n dum.   

Låg, lägre , lägst :o(

Usch, jag har plötsligt trillat ner i ett deppigt hål fyllt med otålighet, ilska, apati, magont, trötthet och en hel massa blääk-känslor till. Det är väl den fortvarande osäkra situationen på jobbet som gör sitt till. Vill inte vara kvar där längre, har liksom fått nog nu. Letar med ljus och lykta efter nått nytt jobb eller kanske en utbildning?


Det har ioffs hänt en fin sak idag och det är att jag fått kika på ett litet underverk, Annicas lille Robin.
En helt bedårande liten kille.  :o)


Ronjas lilla hand är så stor emot det lilla huvudet :)
En liten smygtitt........shhhh

Älsklingen 40år idag

Mitt ankare, min livlina, min hjälte med de underbara blå ögonen som kan glöda av ilska och skimmra av kärlek. Han som lärde mig att det går att lita på män, att alla män inte är skitstövlar, grisar eller egoister. Fast i ärlighetens namn så litar jag ändå bara på just honom.....mitt hjärtas prins. :)


JAG ÄLSKAR HONOM!!!




Låt mig sova lite.....zzzzz



zzzzzzzzz

Anton är du trött?
- Nää, ja äter bara.


Zzz

Det är tufft att vara 3 år och nyss slutat sova middag :)



Dag 9

Jaha, så var det jobbardags igen :) Många paffa anskten när jag sagt till dem att ringa servicedesken...hi hi.


Likabra att erkänna att jag trillade ner i godisskålen i lördags - Fan fan fan!!! 
Inte så att jag åt en påse godis men ett par bitar hoppade in i dumtruten - suck.
Nåja, jag fick väl mitt straff igår antar jag eftersom magen drog igång då, aj aj aj. Igår var vi förresten på sjöfartsmuseet och kollade i akvariet och på piratutställningen. Jättespännande tyckte Anton och vi andra höll med om att det var trevligt.

Igår och idag har iallafall vart sockerfria men hjälp vad lätt det är att trilla dit utan att tänka på det. Det var makaroner och köttbullar på jobbet idag och när jag hade plockat på mat och sallad på min tallrik gick jag som vanligt bort för att ta en skvätt ketchup - Oops!  Den är det ju socker i ja, kom jag på och hejdade mig i sista stund. Dramatik på hög nivå. *flinar*


Stora älsklingen fyller ju 40år på Onsdag så imorgon ska jag ut och handla present......kan ju inte säga vad det är ifall att han skulle läsa. :o)

Dag 5 och speeedad till max!

De 2 senaste dagarna har jag när jag kommit hem från jobbet drabbats av en märklig effektivitet :)
Igår dammsög jag och städade bort julen samtidigt som jag lagade middag, middagen som hela denna veckan också tillagats från grunden utan halvfabrikat med god sallad till.

Idag har jag bakat långpanne brödet från Humlas recept sajt, medan det jäste gjorde jag bulgursalladen från samma sida och ställde yougurt på avrinning till tsatsiki,  stekte  kött och fixade klyftpotatis :o)
Nu har jag plockat undan efter maten, badat Anton och kokat lite kaffe - he he he- vad e det frågan om?
- Ja, ni fattar va? Jag blir lite konfunderad och kommer fram till slutsatsen att det måste ha med den här "sluta socker grejjen" att göra, eller? Är det så här det känns när man inte går runt i ett sockerrus? Kanske blir jag snart lite mer normal men en del av den här energin hoppas jag kommit för att stanna.


Godistankarna jagar mig fortvarande och vart jag än går så ser jag godis, på jobbet låg det överblivna pepparkakor och kolor överallt kändes det som och här hemma upptäckte jag nyss en oöppnad paket med pepparkakor?!? Bäst att "tvinga" i maken och barna lite peppisar eller så får den kastat för där kan den iallafall inte få stå kvar och ropa "ät mig, ääät mig".

Klart slut - nu serverar Anton *söttfärs, getti och kettuff*


Dag 4 utan socker.....

gott
Här har Anton ritat av sin mamma ;o), så här stirrig ser jag ut .........

gotti

eftersom det enda som kretsar i mitt huvud är detta - GODIS!!!!!


Snöyra och sockerblues

Jag ställde ultimatum till mina stora på nyårsdagen, "om ni inte går med ut i skogen 1h så får ni inte sitta vid datorerna" . Gissa om vi hade roligt med pulkaåkning och snöbollskrig i 2,5h och på hemvägen erkände allihopa glatt att det här var ju "gör mysigt". 

          

                                    


Jag är inne på dag 3 av 14 sockerfria dagar, jisses vad jobbigt det är. Jag känner mig nedstämd och inte så lite sur men det ger väl med sig, så himla länge ska väl inte suget sitta i?


Håhå jaja jaa....

Första dagen på jobbet efter outsourcingen och jag går alltså där precis som vanligt med den skillnaden att jag inte får göra mina vanliga arbetsuppgifter. Jag måste alltså skicka mina användare vidare till en telefonsupport istället för att lösa problemet själv. Weird?

Sen har jag lyckats sträcka till mig i ryggen när jag drog Anton på pulkan idag så nu sitter jag här med vetevärmare, lammfäll och väl insmord med zon :) Tänkte nog svettas bort värken.....funkar det tro?



Ha det bra!

Gott Nytt År

 Gott Nytt

                                     GOTT NYTT 2006!!!




RSS 2.0