Tillplattad :)

mmaa

Kolla! Jag har rakt hår -*fniss*
När jag var och klippte mig idag så ville min frissa leka lite så då plattade hon till mig. Ganska fint faktiskt men himla ovant, jag kan borsta mig!!!

Så här ser det ut i färg

mam2

Grattis lilleman 3år idag!

paket
lke
blåsa
alla
morgon2
df
s
de
Jaha, så var den lille guda sände odågan 3år :)

Han är alldeles bedårande, ljuvlig och fullkomligt slut efter 2 dagars kalasande så idag har det varit många tårar och arga ord mot mamman:  - DU e gammal! - Jag vill inte ha dig mamma, jag vill ha ditt hår!



Kappla

Anton har nyss upptäckt kapplastavarna och fått ner den ena lådan till sitt "rum". Han kan sitta långa stunder och bygga garage och vägar  till sina bilar, det är fler i familjen som gillar att bygga med dessa roliga klossar :) nästan alla faktiskt.


Specialist med underbar utsikt

Jag har vart hos en öron/näsa/hals specialist med min yrsel idag och blev tippad hit & dit med en svart cyklop över ögonen :) Nu ska jag öva på att bli yr i lugn och ro hemma genom att kasta mig från höger till vänster sida snabbt i sängen......he he det är meningen att det ska hjälpa iallafall.


När jag hämtade barnen på skolan ringde R och sa att äldsta killen på 15.5 år ramlat i gympan och kunde jag kanske kolla honom innan jag åkte hem.  När V kom ut från gympan stöttade han sin högra arm med den andra och det syntes tydigt att han hade ont. Eftersom V är väldigt smärt tålig och inte ojjar sig i onödan så ringde jag vår Vc på vägen hem och de sa att vi kunde få komma och visa armen på en gång. Doktorn på Vc skickade oss direkt vidare till barnkirurgen för röntgen och bedömning av kirurg, V blev lite sur för han ville iväg med polarna.

- 2.5h senare var V och pappan hemma igen med en arm som var gipsad från överarmen och nedåt. Han hade en stor spricka i  armbågsbenet, den där knölen längst ut på armbågen där musklerna fäster. Nu måste han hålla handen och armen så stilla det går ett tag för att inte musklerna ska dra ihop sig och dra loss en  benbit från armågen. AJ! 
Detta är vårt "akuten barn" som vart gipsad 2ggr, sydd 3 ggr, kryckor 1 ggr och hjärnskakning 1 gång......olyckskorpen.

Nu är det dags för fredagsmys här :o)
 

surr surr

Vet inte riktigt vad jag ska skriva men jag surra väl på en stund så får vi se vad det blir :)

Jobbade full dag idag trots att jag skulle ta det lugnt nu i början, kanske är det därför det snurrar igen? JAg känner iallafall att den här yrseln är från musklerna i "stress triangeln" jag känner mig helt stel och öm där. Jag har stretchat och gjort rörelserna som sjukgymnasten sagt och suttit och värmt upp musklerna ordentligt innan så mer kan jag liksom inte göra känns det som. Hoppas det ger med sig snart om jag fortsätter med sjukgymnastiken och tränar på med friskis.


Att jag haft O som extra hjälp och stöd på jobbet nu faller inte i god jord hos somliga och det var lite sura miner idag. Jag blir så trött!! Men det känns liksom som om det inte spelar någon roll nu utan nu kör jag på och slutar tassa på i ullstrumporna :o) - Bra va? Ingen mer mr niceguy.....eller vad det heter. 
Orkar inte med arbetssituationen som den sett ut fram tills nu så det känns bara skönt att det händer nått. Känner för att säga:  - Vem bryr sig?  Nästa gång någon felanmäler  en dator......he he

Nu ska jag titta till fruarna på Wisteria Lane.

RSS 2.0