Godkväll :)

Nu är det minsann vår i södra Sverige, åtminstone enligt temperatur reglerna.  HÄRLIGT!!!
Jag orkar inte riktigt skriva nått men jag kan iallafall bjuda på några bilder.

Kolla in den här spelevinken :) 

image257
....... men mamma då.... jag har väl inte gjort nått?

Mamman har förövrigt nya brillor, dyra Gucci blev det... men fina är de :)



Kolla in R's nya sida :)

Rapport!

Litet livstecken och rapport från Partille :)
 
Här är det ömsom sol och moln, mest sol trots det dassiga gråvädret ute.

Nu är större delen av vinterns födelsedagar är avklarade och vi har bara stora V's 18års dag att se fram emot :)
Shit, vi blir tre myndiga här hemma! 

Nu har han ju V redan njutit vuxenlivets frukter och rättigheter ett tag och snart är det nog dags att blanda in lite skyldigheter också, eller vad tror ni? Han är snart riktig målarlärling med lön och ska få börja betala hemma en del av sin inkomst, det är iallafall en början. Vardagsrummet har han tapetserat för oss och det är såå fint. Himla redig kille! Tatuering och öl på krogen står som nr 1 på "to do" listan för födelsedagen *fniss*

Stora D  ju som plåtslagar lärling 2 dagar i veckan och de övriga går han i skolan, jätteotäckt att veta att ens unge klättrar omkring på taken i stan och bankar på skorstenar mm. Men jag e stolt över honom, han växer till sig han med. Han traskar iväg före kl 6 på morgonen för att ta sig till jobbet ♥

Vackra E är så begåvad, hon har ständigt toppresultat i skolan och pratar om att läsa både ,matte E och tyska C år 3 för att få en direkt ingång till chalmers. Hon är rolig, populär och ambitiös. Hon spelar fortvarande fotboll och var årets målskytt förra året, nu har hon börjat dansa mtv grinding också....... ska man bromsa henne eller lita på att hon har förmågan att bromsa lite själv om det behövs?   

Vår tankspridda goa 12åring älskar sin dator, böcker, manga och sina kompisar. Han är grymt duktig i skolan och arbetar redan i år 7's mattebok trots att han bra går i 5:an. Han har lätt för allt utom att sitta still och vara tyst vid samlingar *S*. Hans fröken anser att han har en fantastisk hjärna med otrolig kapacitet och han kan bli vad han vill enligt henne. (mallig mamma) Han spelar på sin gitarr och är full av ideer om framtida  lösningar för miljön, bla så skissar han på en svävare som ska drivas av cirkulerande luft.  Ingen kan driva mor och far till vansinne som den här unge mannen.

Lillfisen är också duktig på att driva oss till vansinne och han och S låter imellanåt som ett gift gnabbande par:)
Han trotsar rätt friskt nu, är som en mini tonåring faktiskt.
Leka med bilar är roligt, gärna Hot Weels som är tuffast enligt honom. A väntar på att få börja spela fotboll och det ska han få göra till sommaren. Han älskar verkligen fotboll och verkar ha fått syrrans talang för det. 
 Han leker bra med kompisar och är duktig på att lyssna på sina fröknar i skolan.
Just nu skriver han sitt namn spegelvänt och ljudar och läser på allt han ser - så himla charmigt!

Gizmohunden har blivit dagbarn hos min mamma ett par dagar i veckan och det älskar han verkligen :)
Alicekatten och Simba kör sitt race där Alice gör vad hon kan för att göra livet surt för sin "bror"  *fniss*

RSS 2.0