Utmanad

Jag har blivit utmanad av Therese att skriva fem påståenden om mig själv var av ett ska vara falskt.
Okey…

1. Jag har sålt vuxenleksaker på homepartys

2. Jag har har nattskräck och pratar ständigt i sömnen

3. Jag har 4 husdjur här hemma

4. Jag är kvällspigg

 5. Jag älskar rengöringsmedel, särskillt sprayer typ Ajax universal

Jag utmanar Karina och Katariina

Gokväll

söndag igen, helt ofattbart vad tiden går :)
Denna veckan börjar jag på nya jobbet, spännande men jag har fortvarande inte hittat några bra tofflor så imorgon får jag ge mig ut på jakt. Sen hade det vart bra med varmare skor.... kanske jag kan sno D's eftersom han minsann inte använder kängor även om det är vinter.

Lilleman är en riktig prövning just nu rejält testig med massor humör och rejält behov av mamma. Detta innebär att jag har honom på mig som en liten igel så fort jag vänder mig om eller sätter mig ner samtidigt som man är duktigt irriterad för att han verkligen inte lyssnar ett enda dugg på vad man säger. En trotsålder eller ett utvecklingssprång? 


Sen hände något verkligen sorgligt  men väntat idag, mammas och pappas gamla hund gick bort och det råder en vemodig känsla här. S den underbara empatiska ungen har ritat en jättefin teckning på en ung Kimmen hund med gloria på en grön äng och alla våra namn i ett svävande hjärta uppe på himlen. Imorgon ska vi köpa en ram och sen ska S gå och lämna den till mormor och morfar.  

Imorgon skriver jag på...

papprena för min nya tjänst :) Ska bli skönt att se det på pränt, blir liksom lite mer verkligt då.

Idag var jag på förskolan och hälsade på och presenterade mig för barnen. De fick lov att ställa några frågor till mig och de lät så här: - har du en minibuss? - Hur många år är du? - Har du en stor matta hemma? - Vilket land kommer du ifrån? - hur många barn har du?
*fniss* Ja, jisses vad roligt det ska bli.... men termobrallor måste införskaffas snarast eftersom jag nästan frös rumpan av mig när vi gick till pulkabacken en stund i snöyran.

Sen var jag hos ortopeden idag och se på tusan om han inte kunde förklara sambandet mellan min onda rygg, magen och viss yrsel. Han ritade upp en sån tjusig kropp i genomskärning och förklarade hur nerver löper och vilka muskler som gör vad..... han gav mig rådet att "träna skiten ur mig" när kroppen mådde bra för det skulle göra gott i långa loppet. Så himla rolig kille  :o)

Störst och minst i barnaskaran :)

18781-189

Anton älskar sina storasyskon så mycket och varje dag efter maten frågar han
"ska vi brottas viktor?"och storebrorsan lägger sig beredvilligt på golvet och "brottas" en stund.
Med David spelar Anton spel och sparkar fotboll ute och med Emelie gosar han och sitter med vid datorn eller sitter tätt intill i soffan och kikar på barnprogram. Han älskar att vara i Sebastians rum och röja men Sebastian är just nu inte sååå förtjust i sin lillebrors uppmärksamhet...... men det struntar Anton oftast glatt i utan han går gång på gång in i rummet och orsakar rabalder som oftast slutar med arga tjut från Sebastian och stora tårar från Anton..... *ack ack*

Jag har varit på planering på min nya arbetsplats idag och jag längtar ännu mer efter att få börja där nu :)

På västfronten intet nytt.....

åtminstone inget jag skriver om här :)

Jag är sjukskriven ett par veckor och dagarna går i lullandets tecken och rätt vad det är är klockan dags att hämta barnen på skolan.

Thats It!

♥ Kram ♥

Godmorgon

Det är vårväder ute och jag känner en viss rastlöshet i kroppen, ska ta upp mina pelargonier och börja väcka dem så smått. Tyvärr så är det bara 2 eller 3 av 7 som klarat denna konstiga vinter utan riktig vilsam kyla. *sörjer mina fina sticklingar*

Längtar ut i mina rabatter och sitter och läser på odla.nu och drömmer mig ett par månader framåt ... vet inte vad jag ska göra med framsidan bara, den har bara sol på eftermiddag/kväll och där bor ännu sålänge en salig blandning älsklingar i en fullständig röra :)

Längst in mot väggen står en förvuxen orakad Mahonia som inte alls kommer till sin rätt.
Löjtnanshjärtat står och knör med en mörkröd Astillbe som sin tur lägger sig över stenarna med gul nunneört, Hostan står i framkant och bakom dem vit Ranunkel och Rosenskära, Aklejrutan, Stjärnflockan och Kriskålen......kirskålen är fullständigt ouppfostrade och dyker upp både här och där i rabatten. Som ni märker älskar jag de gamla sorterna men har hitills motstått lusten att trycka dit  favoriten Praktlysing.

- VAD SKA JAG GÖRA!?!
Jag lägger ut en vinterbild på eländet sen så kanske nån kan komma med ett förslag på hur raringarna ska flyttas om och hur de ska kompletteras. *hoppas hoppas*

Om en stund ska jag och Anton åka till Ikea och köpa en arkivmapp, nya köksgardiner och kanske krukor och några växter. Nu måste det förnyas lite härhemma.... och städas *suck*

Näpp, kaffet kallnar :)

Hej Svejs!

RSS 2.0