Testpilot canon EOS 550D :)

Jag har anmält mig till att få bli testpilot av en Canon EOS 550D, man testar kameran under en månad, bloggar och utvärderar sedan kameran.

Min trotjänare Canon eos 350D har några år på nacken nu och tankar på en ny kamera har funnits under det senaste året. Nikkon 90D eller Canon har tankarna gått men belsutet har landat på en canon igen eftersom jag är så nöjd med min gamla slitvarg. Med mig blir kameran verkligen testad eftersom den alltid hänger med ut eller står inom räckhåll här hemma för att plåta katter, hund eller mina knasiga barn. Får lite dåligt samvete ibland när jag ser hur sliten utsidan börjar bli på den lilla raringen.
 
Allra bästa avkopplingen för stressade mamman är att ta kameran med ut, känna den lite kalla tyngden av kemeran i handen när man hittat ett motiv, lyckan när allt verkar stämma när man krälat runt och fotat det småttiga eller hängt i krokig arm för att fotografera gamla motiv ur nya vinklar. Man kommer hem och lägger över bilderna i datorn, pirret i magen när man tittar igenom bilderna en första gång för grovsortering innan man fördjupar sig i detaljerna. Känslan och glädjen över en välkomponerad eller spontan bild är underbar, så härligt att spara ett ögonblick.

Prova du med och se om du kommer med, information hittar du om du klickar på länken nedanför

http://www.smartson.se/testpilot-550D.html

Åh, håll tummarna för att jag får vara med och testa :)


Kommentarer
Postat av: Josefin

Låter som en kul grej att göra, håller tummarna! :D

2010-05-28 @ 22:20:18
URL: http://pastamedpesto.blogg.se/
Postat av: lipgloss

KOlla skvaller

2010-06-13 @ 17:10:53
URL: http://lipgloosss.blogse
Postat av: Anonym

hej lena

2010-07-30 @ 17:31:52
Postat av: minal

fin blogg , jag hade ckså en såndan för !

2010-08-16 @ 18:19:49
URL: http://minaal.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0